Az erdő asszonya - Őszi elvonulás nőknek

Csend, béke, nyugalom, a természet közelsége, női jóga, ThetaHealing, meditáció és mindfulness gyakorlás, finom és egészséges ételek, ajurvédikus masszázs, női beszélgető kör, női közösség megtartó és támogató ereje. Ezzel a komplex programmal várunk most téged az őszi három napos elvonuláson. Előképzettség nem szükséges. Hozd az önmagad jobb megismerésére való nyitottságod !

Miért jó elvonulni?

Az évkör változásainak megélése, a tüzes, forró nyárból, a tápláló, föld és víz elemhez kapcsolódó őszbe való megérkezés. A fény fogyatkozásával párhuzamosan mélyülünk el saját női önvalónk bölcsességében és meditációval, jógával hozzuk a felszínre belső fényünket, hogy megoszthassuk egymással és beragyogjuk vele környezetünket. Itt az alkalom, hogy megteremtsd az egyensúlyt női szerepeid között, pihenj, töltődj, egy időre visszavonulj a világtól, hogy aztán újult erővel indulj neki a mindennapoknak.

Miért jó neked, ha eljössz?

Itt minden rólad, a te testi - lelki - szellemi feltöltődésedről szól. Itt nem kell megfelelned semminek és senkinek. Tapasztald meg szabadon, hogy milyen érzés:

 • a teljes kikapcsolódás, töltekezés, csend, ragyogás
 • megfelelés és szerepek helyett az elfogadás megélése önmagad és mások felé
 • a női kör megtartó, tápláló ereje
 • belső gyermekhez, anyához való kapcsolódás vezetett meditációval
 • női jógával és ThetaHealing-gel végigmegyünk a női életkörök és a női életszakaszokon, így rátalálhatsz azokra a rejtett belső mintázatokra, melyek utat mutatnak a mindennapokban
 • a saját ciklusod és a holdciklusok kapcsolata
 • egyéni ThetaHealing konzultációk mindenki számára
 • Abhyanga indiai ajurvédikus masszázs (mindenkinek jár a 3 nap alatt egy db 1 órás masszázs), bővebben: https://ibolyaemese.wordpress.com/abhyanga-ayurvedikus-masszazs/
 • Ajurvédikus testtípusmeghatározás és ennek megfelelő étkezési, életmódbeli és jógagyakorlás elsajátítása
 • séták, mindfulness gyakorlás a természetben
 • útkeresőknek belső elakadások feloldása vezetett relaxációval női megerősítésekkel, beszélgető körökkel, női jóga finomtesti gyakorlataival és ászanáival

A női jógáról

Kimondottan előnyös női szervi betegségek, fogantatási nehézségek vagy a nőiséggel, párkapcsolatunkkal, az anya-gyermek viszonnyal kapcsolatos mentális-érzelmi elakadások esetén, vagy ha női szerepeid terén növelni szeretnéd tudatosságodat a női kör befogadó, támogató, megtartó erejével.

Egyik legfontosabb hatása, hogy gyakorlatai tudatosítják a női szervekhez kapcsolódó érzeteinket, segítik megérteni testünk üzeneteit, fejlesztve ezzel az öngyógyítás képességét, fokozzák életerőnket, belső ragyogásunkat. Emellett megerősítik a gáti területet, a medence és a has izmait, valamint helyreállítják az altest energetikai rendszerét. Nagymértékben lazítják és erősítik a csípőizületet, ami segít az – ezen a területen - elraktározott érzelmi elakadások oldásában, hiszen mi, nők itt tárolunk sok-sok feszültséget, a továbblépésünket akadályozó lerakódást.

Fontos szempont, hogy a relaxációs technikák és ciklust szabályozó gyakorlatok megkönnyítik a menstruáció napjait és a menopauza hatását, a légzéstechnikák pedig jótékonyan hatnak az idegrendszerre és a hormonális rendszerünkre.

A ThetaHealingről

A módszer egy energetikai, intuitív gyógyászati módszer, amely gyökeres változást hoz az életedbe. A ThetaHealing segítségével elérheted álmaid, céljaid, vágyaid. Tartós átalakulást hoz az életed minden területén. Könnyen, gyorsan elengedheted, ami eddig probléma, fájdalom és szenvedés volt, az állandó és visszatérő elakadásokat, generációs mintákat és a megoldhatatlannak tűnő élethelyzeteket.

A ThetaHealingben alkalmazott theta az az állapot, amikor az agyhullám egy alacsony frekvencia tartományba kerül. Ez az ismert alfánál is mélyebb szint, itt hozzáférünk a nem-tudatos 90%-hoz, vagyis a tudatalattihoz. Nagyon fontos tudni, hogy a mindennapi életben az agyunk 10%-os tudatos részével működünk. Viszont jelen életünkben a nem tudatos részünk van ránk hatással, a mindennapi életünk mozgatórugója és ez okozza az elakadásokat, betegségeket, problémákat.

A módszer alkalmazásával eljuthatsz a problémák valódi gyökeréhez, ahol "átírjuk" a tudatalattiban lévő gátló, fájdalmas, problémás emlékeket, érzéseket, gondolatokat, vagyis a negatív hitrendszereket pozitív hitrendszerekkel cseréljük. A stressz érzése azonnal kikönnyül és megtapasztalhatod, hogy az utadra kerülsz, az életed egyre teljesebb, boldogabb, örömtelibb lesz!

Rólunk

Tizenöt éve ismerjük egymást egy közös munka révén, majd a családi és az anyai szerepünk került előtérbe. Néhány évvel ezelőtt az integrál pszichológiai tanulmányaink kapcsán találkoztunk ismét. Nagy öröm, hogy ismét kapcsolódunk. Ezúttal azért, hogy gyógyító erőnket, szívünk szeretetét és tudásunkat közösen tudjunk másokkal megosztani. Mindketten elsősorban nőkkel foglalkozunk, így ötvöztük egy rendszerré a női jóga és a ThetaHealing csodálatos módszerét. Számtalan kiegészítő technika és gyakorlat teszi egésszé azt a programot, amit most  az őszi elvonulásra összeállítottunk.

Szállás:

- Elvonulási Központ és Alkotóház, Mánfa -  MEKA

- a város zajától messze, csendes környezetben

- elhelyezés 2-3 ágyas szobákban, külön fürdőszobával.

- utazás egyénileg, igény esetén telekocsit szervezünk.

Időpont:

2018. október 12. 14 órától október 14-én 16 óráig.

Ár:

Teljes ár: 30.000 Ft, amely tartalmazza a szállást, étkezést és a programokat.
Early bird kedvezmény : Ha szeptember 21-ig elutalod a részvételi díjat, az ár 24.000 Ft.
Ha magadon kívül még valakit hozol, akkor mindkettőtöknek az ár 27.000 Ft.

Jelentkezési határidő: 2018. október 5.
Jelentkezés és regisztráció: Részvételedet az összeg utalásával tudod véglegesíteni az alábbi számlaszámra.
Cserne Gabriella E.V.  16200120-18542125 A közleménybe írd be: Őszi elvonulás

Részletes programot az érdeklődők számára e-mailben küldünk.
További információért, a részletes programért és jelentkezéshez írj e-mailt a hello@heavenup.hu email címre. 
Létszám: maximum 10 fő

Gyere, várunk nagy szeretettel! Szabadulj fel!

Ibolya Emese Anaya női jóga oktató, jógaterapeuta, női test-lélek tréner
+36 30 4708 812 https://ibolyaemese.wordpress.com/

Cserne Gabi ThetaHealing konzulens, NLP Master, Integrál életvezetési tanácsadó
+36 20 3265 215 hello@heavenup.hu www.heavenup.hu

Emese és Gabi

 

További információ és időpontfoglalás itt: