Az élet szép

  • 2017-06-14

Az életemben mindig intenzív változások történtek, amelyek egy nagy kanyarral új irányok felé vezettek. Egy magánéleti válságnak köszönhetően végül képes voltam meghallani a tiszta belső hangomat, ami gyermekkori álmom megvalósítása felé, a pszichológia és a lélek mély megismerése, megértése és a gyógyítás felé irányított.

Szenvedélyes, kereső lelkemnek hála, hogy - kamaszkorom óta számos önsegítő és kommunikációs technikát megtanulva-, végül rátaláltam a ThetaHealing fantasztikus módszerére. Olyan átütő hatást tett rám már első alkalommal, hogy rögtön tudtam, megtaláltam, amit kerestem. Fantasztikus pozitív változásokat hozott az életemben, mindezt könnyedén és gyorsan, úgy, hogy azt korábban el sem tudtam volna képzelni!

Most itt vagyok, hogy a ThetaHealinget megosszam Veled is, hogy Te is megtapasztald azt a csodát, amit a módszer kínál lelki, szellemi és testi szinten.

Az alábbi ThetaHealing képzéseket végeztem: DNS 1 Alap tanfolyam, DNS 2 Haladó tanfolyam, Ásás technikák tanfolyam, Intuitív Anatómia tanfolyam.

Jelenleg Integrál pszichológiát tanulok, az Integrál Akadémia 1. éves hallgatója vagyok.

Nyitott vagy a változásra? Nagy szeretettel várlak!

További infó és időpont foglalás: +36 20 3265 215

Cserne Gabi, ThetaHealing konzulens