Főnyeremény vagy

  • 2017-10-04

Neked mit jelent az a szó, hogy FŐNYEREMÉNY? El tudod képzelni, hogy TE is az VAGY?

Szóval?? Főnyeremény vagy?

Ha 3 szóban kellene elmondani a Hozzád legközelebb álló embernek, hogy TE miért vagy főnyeremény, mit mondanál?

 

Néhány héttel ezelőtt a párom azt kérdezte tőlem.

- Gabi, tudod, hogy én miért szeretlek?

Pár másodperc gondolkodás után tömören csak ennyit válaszoltam:

- Mert főnyeremény vagyok!

-  OK, ez tetszik, jól kivágtad magad!  Amúgy tényleg az vagy! -mondta.

Amikor a 'főnyeremény' szót kimondtam, magam is meglepődtem, fura volt hallani, hogy saját magamról így nyilatkoztam. Eszem ágában sem volt kivágni magam, csak próbáltam minél tömörebben megfogalmazni, ami a fejemben cikázott.

Aztán ahogy a szót ízlelgettem, egyre inkább éreztem, hogy ez a szó nagyon is helyénvaló. Nem ciki, nem önteltség, nem nagyképűség. Éppen itt volt az ideje a szerethetőségemet és önmagamat saját magam számára is ilyen módon, máson keresztül deklarálni.

Az önszeretet, a szerethetőség az emberiség egyik legnagyobb témája. Legtöbbünk számára a legnagyobb  elakadások  gyökere, a klienseim többsége is ezzel a kérdéskörrel keres meg. Sokat dolgoztam persze a saját szerethetőségemmel is. Ezért minden nap tudatosan legalább három olyan dolgot mondok ki magamnak, amiért szerethető vagyok. 

Ma ezeket a szavakat: Szeretem magam, mert energikus, kíváncsi és türelmes vagyok. Ezért vagyok ma magam számára főnyeremény!  És csak finoman engedem, hogy ezeknek a szavaknak a rezgése, energiája átjárja minden sejtemet.

Ha még mindig nehéz elfogadnod  és szeretned magadat, lépj egyet magad felé, és engedd meg végre a gyógyulást!

Foglalj időpontot most!