Hogyan segít a ThetaHealing a testi tünetek gyógyulásában?

  • 2017-06-29

Minden fizikai tünetünk, betegségünk hátterében lelki okok állnak. A rejtőzködő, meghúzódó jelenségek alapos, pontos feltárása és a gyógyulásba vetett hit adja az utat a megoldáshoz. Mindig a gyökérproblémát keressük, vagyis azt a mélyen meghúzódó hiedelmet, hiedelemrendszert, ami az tüneteket élteti, táplálja. 

Amikor Zsuzsi felhívott, kétéves kislánya problémájára keresett gyors és hatásos megoldást. Fontos tudni, hogy a gyerekeket tízéves korig általában szülőn keresztül gyógyítjuk. Így jött el hozzám konzultációra, a folyamatról pedig itt olvashatjátok a beszámolóját.

.................................

"Kétéves kislányom konkrét fizikai problémája kapcsán kerestem fel Gabit. Ekkor már két hete küzdött székrekedéssel, nagyon keservesen sírt, hisztizett, ugrált, visszatartotta a székletét, amikor jött az inger. Már féltem előre az estéktől, bennem is nőtt a rossz érzés, hogy nem tudok rajta segíteni. Nagyon sok természetes rostdús módszert kipróbáltunk, de nem történt a változás, hiszen pszichés blokk állt a háttérben. A változás már  konzultáció napján elkezdődött, és utána pár nappal teljesen visszaállt a régi rend, ami azóta is tart ?

Nagyon hálás vagyok Gabinak, hogy sikerült ilyen gyorsan, hatékonyan és kíméletesen orvosolni a helyzetet. A konzultáció meghitt és szeretetteljes térben zajlott, Gabi rendkívül empatikus, tiszta és hiteles gyógyító, szívből ajánlom mindenkinek!  "

Zsuzsi  

 

Ha Gyermekednek vagy Neked fizikai problémáid vannak, hagyd a halogatást, keress megoldást!

Fel! Fel! Fel! Lehetsz jobban! Még jobban!