A megbocsájtásról

  • 2018-01-17

„Volt szó arról, hogy gyerekkorunkban bizonyos dolgokat nem kaptunk meg a szüleinktől, és ez különböző problémák gyökere. A kérdésem az, miképpen békülhetünk meg? Még ha nem is követtek el szörnyű tetteket, csak egyszerűen úgy alakultak a körülmények, hogy nem kaptuk meg, amit szerettünk volna?

-Meg akarsz bocsájtani a szüleidnek?

-Igen, vagy elfogadni azt, hogy olyanok voltak, vagy úgy tudtak velem viselkedni, ahogy viselkedtek, amikor gyerek voltam. Abban a pillanatban, amikor fel tudod áldozni azt a szerepet, amiben az ő gyerekük vagy, abban a pillanatban fel tudják adni, hogy ők a te szüleid. Te nem vagy az ő gyerekük, az univerzum egyik manifesztációja vagy. Olyan, mint egy őszibarack, ami megjelent egy ágon. Az a kis ág, amelyen te nőttél, jelképezi a szüleidet. Gondolod, hogy az őszibarack sokat gondolkodik arról az ágról, hogy megjelenjen?” … Feldmár András: Most vagy soha.

 

A szüleinkkel való kapcsolat megértése és rendezése életünk talán egyik legkomolyabb feladata. Hatalmas békességgel és energiafelszabadulással jár, ha kötődésünket és legmélyebb személyiség mintázatunkat meggyógyítjuk. Amíg nem kezdünk bele, talán el se tudjuk képzelni, mekkora változást fog hozni az életünkbe. Ha szeretnéd végre megérteni a saját működésed és úgy érzed, itt az ideje végre önmagadért tenni, a saját utadra akarsz lépni, akkor lépj bátran!

Gyere! Jobban leszel! Még jobban!

Időpont foglalás: +36 20 3265215 és  hello@heavenup.hu

Foglalj időpontot most!