Miben segít a ThetaHealing?

  • 2018-04-04

A ThetaHealing módszerével életem eddigi legnehezebb, legzűrösebb időszakában találkoztam. Nem találtam a kiutat, a megoldást. Ekkor egy „véletlen” során mentem el egy ThetaHealing konzultációra. Ott és akkor elkezdett megváltozni az életem. Ezután nagyon gyorsan jöttek az események, és azóta hiszem és tapasztalom, hogy minden megoldás megadatik ahhoz, hogy boldog lehessek!

 

És hogy Neked miben tud segíteni a ThetaHealing?

Könnyen, gyorsan elengedheted, ami eddig fájdalom és szenvedés volt, az állandó és visszatérő elakadásokat, generációs mintákat és a megoldhatatlannak tűnő problémákat.  A módszer alkalmazásával a negatív hitrendszereket pozitív hitrendszerekkel cseréljük, vagyis átírjuk a boldogságod útjában álló rossz gondolatokat és érzéseket. A stressz azonnal kikönnyül és megtapasztalhatod, hogy a helyedre kerülsz, és az életed egyre teljesebb, boldogabb és örömtelibb lesz!

 

Hogyan működik és mitől hatékony ez a módszer?

A ThetaHealing egy különlegesen hatékony energiagyógyászati módszer, amelynek segítségével elérheted álmaid, céljaid, vágyaid. Tartós átalakulást hoz az életed minden területén.

A 4-7 Hz közötti ún. theta agyhullámot használjuk, ami lehetővé teszi a hozzáférést a tudatalattink tartalmához és a probléma megoldásához. A folyamat során megkeressük a tudatalattiban mélyen elraktározott hiedelmeket, hitrendszereket, amelyek a problémákat, blokkokat, negatív élethelyzetet okozzák a testünkben, lelkünkben.

A ThetaHealing azért működik eredményesen, mert a tudatalattiban lévő ún. gyökérproblémákat, negatív programokat töröljük, elengedjük és azok helyére új, pozitív gondolatokat és érzéseket töltünk be. Képesek vagyunk a tudatalattinkat új érzésekre, hitrendszerekre is megtanítani.

 

Mi történik a tanácsadáson?

A konzultáció egy intuitív, théta állapotban vezetett beszélgetés, amelynek során „leásunk” a probléma gyökeréhez. A probléma lehet akár egy konkrét fizikai betegség, akár lelki elakadás, megoldhatatlannak tűnő, fájdalmas teher. 

A találkozások elején általában egy rövid meditációval kapcsolódunk a théta agyhullámra. Ebben a nyugodt, tiszta térben történik maga a beszélgetés, a „munka”, a változás, a gyógyulás. Megkeressük és feltárjuk a probléma mélyen lévő gyökerét, a tudatalattiban mélyen elraktározott hiedelmeket, hitrendszerek, amelyek a  blokkot okozzák a testedben, lelkedben. Az itt „őrzött” negatív, gátló gondolatokat és hitrendszereket töröljük és helyükbe új, pozitív érzéseket és gondolatokat töltünk be. A folyamat általában azonnali kikönnyüléssel jár lelki, fizikai és energetikai szinten is. Néhány nap múlva az élet minden területén elindulnak a pozitív változások, a közvetlen és tágabb környezetben egyaránt.

 

Milyen problémákban lehet a segítségedre?

Gyerekeknél, kamaszoknál és felnőtteknél egyaránt sikeresen alkalmazható. Lelki, fizikai és szellemi síkon is eredményesen oldja az elakadásokat, berögződéseket, betegségeket. Minél nyitottabb a szíved, minél inkább szeretnéd elengedni a negatív érzéseket, és beengedni a változást, annál átütőbb erejű lesz a problémád megoldása és a pozitív változás!

Készen állsz a változásra? Hagyd abba a halogatást, légy nyitott és bátor! Gyere, és keressük meg együtt, hogy hogyan élhetsz Te is boldog életet, hogyan lehetsz valódi önmagad! Várlak nagy szeretettel!

Foglalj időpontot most!