Tényleg érzem a felszabadult örömöt

  • 2017-07-25

Arra a látszólag egyszerű kérdésre, hogy mi a baj, valójában nehéz válaszolni. Rengeteg rétegen megyünk keresztül, mire az őszinte válasz megérkezik, mire megengedjük magunknak, hogy meglássuk, megérezzük a rég eltemetett érzéseinket. Mert mindent, amit rossznak, negatívnak címkézünk, jó mélyre lenyomunk a tudatalattinkba. A gondolataink és érzéseink 90%-át! Megdöbbentően magas ez a szám, igaz? És az a helyzet, hogy mindannyian így működünk.

Viki tegnap egy harminc éves „csomaggal” érkezett a Theta konzultációra.

„Mindig dilemmázok, amióta az eszemet tudom. És nagyon félek minden döntési helyzettől, és a legrosszabb, hogy állandóan félek, hogy rosszul döntök. Emiatt rendszeresen aludni sem tudok, és a családomat is kikészítem ezzel a viselkedésemmel. Egyszerűen nem tudom, hogy mi a baj, miért csinálom ezt. Pedig már annyira elegem van ebből. Tulajdonképpen egyáltalán nem tudom, hogy mit csináljak.”

Ma reggel üzenetet kaptam tőle:

„Jó reggelt! Köszönöm a tegnapi napot! Tényleg érzem a felszabadult örömöt, folyamatosan zeng bennem a dicsőítés Istennek, és nem érzem a döntési kényszer terhét! Sok puszi!”

 Ami a konzultáción történik, az minden alkalommal egy csoda. Egy mély, szeretet teli gyógyulás, találkozás önmagunkkal és a Teremtővel. És ami még fantasztikus a Thetában, hogy nem csak töröljük a negatív tudatalatt futó programokat, hanem a helyükre új, pozitív, minket támogató érzéseket, viselkedés mintákat töltünk be. És mi lehetne jobb a felszabadult örömnél? Igen! Ez lehetséges és biztonságos. A Te Számodra is!

Fel! Fel! Fel! Lehetsz jobban! Még jobban!