Gyakran ismételt kérdések

Mikor jelentkezzek?

Itt és most. Ha van kérdésed, problémád, telefonálj és megbeszéljük, így a Számodra legmegfelelőbb fejlődési tervet tudom kialakítani.

Halogatás helyett inkább válaszd a megoldást, hogy minél előbb induljon a fejlődés, gyógyulás.

 

Miért szánják el magukat nehezen az emberek? Miért halogatják általában a jelentkezést?

A klasszikus orvoslásban is általában az utolsó pillanatig kivár az ember, amikor már nagyon rossz, nagyon fáj, mert bízik benne, hogy a probléma valahogy magától megoldódik. A lelki problémákat fontossági sorrendben általában a fizikai problémák mögé helyezik az emberek, így azokkal gyakran már évek óta tartó küszködés után jönnek.

A halogatás helyett azonban a valódi megoldás az, amikor a szakembertől segítséget kérünk.

 

Milyen terápiás eszközöket használ a HeavenUp?

ThetaHealing, NLP Master, Byron Katie 4 kérdés módszere, EFT, vizualizációs technikák, meditációs technikák, mindfullness technikák.

 

Miért és hogyan lehet hatékonyabb az ismert módszereknél?

Célzottabban, egyénre szabottan dolgozom, mindig a problémához keresem az eszközt, nem az eszközöket húzom rá minden problémára. Ezért hatékonyabb és gyorsabb. A konzultáció menete sokkal oldottabb, mint a hagyományos módszerek esetében, ezért többszörös erővel hat a változás. A felszabadult, örömteli gyógyulásban és fejlődésben hiszek. Már első alkalommal, az első gyors eredmények azonnal hitet adnak a kliensnek, mert az energia az életöröm felé megy.

 

Mik a leggyakoribb problémák, amiket sikeresen megoldottál?

Lelki, testi és szellemi problémákkal egyaránt megkeresnek. A leggyakoribb az élet hétköznapi menetében való elakadás, belefáradás, a napi mókuskerék állapot, az öröm nélküli élet problémaköre. Gyakoriak a válással, veszteséggel, családdal, ősökkel kapcsolatos fel nem dolgozott problémák. Sokan párkapcsolati kérdésekkel, a különböző szerepeikben való elakadásokkal (pl. szülői, anyai, női szerep) keresnek meg. A ThetaHealing konkrét betegségek gyógyításában is nagyon hatékony.

 

Hogyan működik ez a beszélgetés, konzultáció?

A beszélgetés, konzultáció során mindig Te hozod a témát, és szabadon beszélhetünk arról, ami már régóta foglalkoztat vagy ami éppen aktuális probléma. Eközben én 100%-ban Veled vagyok, kísérlek, kérdezek, támogatlak és csak Rád figyelek. Akárhonnan indulunk, néha a legváratlanabb és legmeglepőbb kérdéssel végül eljuthatsz a problémák valódi gyökeréhez, megértheted és mindet átírhatod! A gátló negatív hitrendszerek és érzések oldásával hatalmas öröm és felszabadulás jár.

 

Mennyibe kerül egy alkalom?

Az egyszeri konzultáció díja 9-14 óra között 12.000 Ft / 90 perc, 14 óra után 15.000 Ft / 90 perc.

Minden hétfő Happy Monday, vagyis ha hétfői időpontra foglalsz, akkor alkalmanként 9.000 Ft / 90 perc.

 

Milyen hosszú és hány alkalom egy terápia?

Az egyéni konzultáció alkalmanként 90 perc, ami sokkal több lehetőséget adhat és hatékonyabb, mint egy hagyományos terápia.

Teljesen egyedi, személyre szabott a "közös munka", így az is, hogy kinek hány alkalmat javaslok. Ezt mindig az első alkalommal, a keretek tisztázásakor közösen megbeszéljük.

 

Miben más, ha a ide járok terápiára?

Sokkal személyközpontúbb és támogatóbb, mint amit egy hagyományos terápia nyújthat. Ha terápiára jössz, pl.hetente vagy kéthetente, akkor biztosítom az alkalmak fix időpontját Számodra. (pl. keddenként 18.00) A konzultációk között pedig korlátlan, ingyenes támogatást, elérhetőséget adok (e-mail, messenger, mobil).

 

Számít, hogy valahonnan korábbról ismerlek?

Nem, az alkalmazott technikák és módszerek sajátossága, hogy nem befolyásolja a terápiát. Meghatározott keretek között működünk. ami támogatja a közös munkát és maximálisan tiszteletben tartja a személyes teret.

 

Hogyan kaphatok bővebb és testre szabottabb információt?

E-mailben és mobilon hétköznap 9-18 óra között általában elérhető vagyok (Amikor épp nem dolgozom :-).

hello@heavenup.hu és +36 20 3265215


 

Akkor is fog működni a dolog, ha egy kicsit szkeptikus vagyok?

Igen! Ha szkeptikus vagy, az egy normális védelmi reakció. Igazából egy a fontos, hogy hozd meg a belső döntést, hogy nyitott vagy és hogy akarod a változást!

 

Párokkal, párkapcsolati problémákkal foglalkozol-e?

Igen, és az egyik leggyakoribb probléma mostanában a párkapcsolat léte vagy hiánya. Egyéni terápiában nagyon gyors változást lehet elérni, azt javaslom, hogy külön a pár egyik, majd a másik tagja jöjjön. Ha valaki a párjával együtt szeretne jönni, abban az esetben párterapeutát javaslok, több kiváló szakembert is tudok ajánlani.

 

Mi a különbség a klasszikus természetgyógyászat és a HeavenUp módszere között?

A természetgyógyász speciális képzettség, és elsősorban a testi tünetek, betegségek és életmód alapján diagnosztizál és végez kezelést. A hozzám fordulóknál testi tünet, konkrét betegség esetén is mindig a lelki okokat, mozgatórugókat keressük és azon keresztül történik a gyógyulás, fejlődés.

 

Függőségeket, szenvedélybetegségeket hogyan kezelsz?

Egyszerre támogatom testi és lelki szinten is a gyógyulási folyamatot. Ennek menetét az első személyes találkozás alkalmával tudjuk megbeszélni, átbeszélni. A függőségek és szenvedélybetegségek skálája igen széles. Vannak olyan esetek, állapotok, ami orvosi beavatkozást is igényelhet. Ilyen esetekben a pontos diagnosztika és kezelés orvosi feladat, képzett klinikai szakpszichológus és/vagy pszichiáter jogosult erre. Ebben is tudok segíteni. javaslatot tenni.

 

Mi az integrál pszichológia lényege?

Az integrál pszichológia a legújabb és egyben a legdinamikusabb és legátfogóbb pszichológiai rendszer, ami magában foglalja az eddigi összes, világról alkotott pszichológiai, társadalomtudományi, filozófiai, vallási és spirituális ismereteket. Lényege, hogy teljes és összefüggő egészként nézi magát az embert és a világot. Jelenleg az Integrál Akadémia másodéves integrál pszichológia szakos hallgatója vagyok.

 

Miért fussak Veled?

Itt személyre szabott, egyéni megoldást kapsz, ami a személyi edző - terapeuta személyének és módszerének a kombinációja. Egyedülálló, örömteli, kalandos önismeretet ad, mert egyszerre dolgozunk fizikai és lelki szinten is. Bár itt a tél, a mozgásra és a lelki fejlődésre ilyenkor is szükségünk van. Erre szokták mondani, hogy nincs rossz idő, csak lusta futó. Már önmagában az is hatalmas felszabadulással jár, amikor megtapasztalod azt, hogy milyen érzés, amikor kilépsz a komfortzónádból, a kényelmes meleg szobából vagy edzőteremből, és kipróbálsz valami újat, valami szokatlant.