Gyakran Ismételt Kérdések

Miért jó, ha hozzád fordulok a problémámmal?

Szerintem az ember célja és feladata az életben, hogy boldog legyen. A felszabadult, örömteli gyógyulásban és fejlődésben hiszek. Ha hozzám fordulsz, mindig célzottan, egyénre szabottan segítek és támogatlak. A problémádhoz illesztem a módszert, az eszközt, és nem az eszközöket húzom rá a problémádra, ezért hatékonyabb és gyorsabb, mint más terápiák.

A tanácsadás közvetlenebb és oldottabb a hagyományos módszereknél, ezért többszörös erővel hat a változás. Már első alkalommal érezni fogod a pozitív változást, ami önmagad  és a boldogság felé vezet.

 

Mikor jelentkezzek?

Itt és most. Ha van kérdésed, problémád, telefonálj vagy írj és megbeszéljük!

Halogatás helyett légy bátor, és válaszd a megoldást, hogy minél előbb  megtapasztald a pozitív változást!

+36 20 3265215, hello@heavenup.hu

 

Akkor is fog működni, ha egy kicsit szkeptikus vagyok?

Igen, akkor is működni fog! Sokszor a szkeptikusság mögött a félelem és a halogatás van, és ez egy normális védelmi reakció. Légy bátor, gyere és tapasztald meg, hogy van megoldás a problémádra!

 

Számít, hogy más területről korábbról már ismerlek?

Aki már korábbról ismer, tudja, hogy milyen helyzeteken mentem keresztül és látja, hogy milyen pozitív változásokat hozott az életembe a Theta, ezért bátrabban, és gyorsabban kér segítséget. Nem számít, hogy már találkoztunk-e, mert Te kliensként tudod a legjobban, hogy kihez fordulj, ezért biztosan fogod érezni a szimpátiát, a hívást.

Természetesen a terápiás titoktartás minden esetben alkalmazandó, így az semmilyen formában nem befolyásolja a terápiát. Meghatározott keretek között dolgozom, ami támogató és maximálisan tiszteletben tart.

 

Miért halogatják általában a jelentkezést az emberek?

A klasszikus orvoslásban is általában az utolsó pillanatig kivár az ember, amikor már nagyon rossz, nagyon fáj, mert bízik benne, hogy a probléma valahogy magától megoldódik.

A lelki problémákat fontossági sorrendben általában a fizikai problémák mögé helyezik az emberek, így azokkal gyakran már évek óta tartó küszködés után találnak meg a kliensek. A halogatás és a szenvedés helyett a valódi megoldás az, amikor egy szakembertől segítséget kérünk.

Hidd el, hogy megtörténhet a változás! Minden az első döntéssel és az első lépéssel kezdődik, ami gyors és pozitív változást tud beindítani. A nyitottság már fél siker a gyógyulás, fejlődés felé!

 

Milyen terápiás eszközöket használ a HeavenUp?

Elsősorban a ThetaHealing-et alkalmazom, valamint NLP-vel és különböző vizualizációs, meditációs és mindfulness technikákkal dolgozom.

 

Mik a leggyakoribb problémák, amiket sikeresen megoldottál?

Lelki, testi és szellemi problémák esetében egyaránt sikeres megoldás nyújt a HeavenUp eszköztára. Gyerekek, kamaszok és felnőttek számára is gyorsan és hatékonyan segít.

A legnagyobb probléma, hogy az ember önmagával nincs összhangban, egyensúlyban. Ez igen sokféle formában megjelenthet, nem direkt módon jelentkezik az elakadás. Általában mindig van egy konkrét probléma, amivel megkeresnek. Ennek mentén indulunk el és így keressük meg a gyökerét, a valódi okot, a kiinduló pontjot. Ez lehet egy helyzetben való elakadás, belefáradás az élet hétköznapi menetébe, a "napi mókuskerék" állapot, a "valami régóta nincs rendben", a "boldogtalan vagyok, nehéz az életben örömet találnom" problémaköre.

Nagyon sokan párkapcsolati problémában kérnek segítséget. Vannak, akiket a szakítás, a válás, az elengedés témaköre nyomaszt már régóta, mire hozzám jönnek. Gyakoriak a munkával, karrierrel kapcsolatos kérdések és a stressz problémaköre.

Van, akinek a különböző szerepeikben való elakadásokkal (pl. szülői, anyai, női szerep), a családdal, ősökkel kapcsolatos régi, fel nem dolgozott problémák okoznak gondot.

Gyakori, hogy konkrét fizikai betegségek gyógyításában kérnek segítséget. Ezek lehetnek étkezési, emésztőszervi, alvási és szexuális problémák. A diagnosztizált és a megmagyarázhatatlan testi fájdalmak, betegségek gyógyításában is megoldást tud adni a Theta.

A kliensek véleményeit itt olvashatod: http://www.heavenup.hu/velemenyek

 

 

Hogyan történik egy találkozás?

Első alkalommal megbeszéljük a konzultációk idejét, helyét, javasolt időtartamát és költségeit, a lemondási feltételeket és a konzultációk közötti kapcsolattartás lehetőségeit. Minden, ami kettőnk között a konzultáció során elhangzik, bizalmas információ és titoktartási kötelezettség vonatkozik rá.

A folyamat mindig teljesen egyénre szabott. A beszélgetés során általában egy rövid meditációval kezdünk és kapcsolódunk a théta agyhullámra. Ebben az energia térben történik maga a munka, a változás, a gyógyulás. Megkeressük és feltárjuk a probléma mélyen lévő gyökerét. Feltárjuk a tudatalattiban mélyen elraktározott hiedelmeket, hitrendszereket, amelyek a problémát, blokkot okozzák. Az itt „őrzött” negatív, gátló gondolatokat töröljük és helyébe új, pozitív érzéseket és információkat töltünk be.

A folyamat azonnal érezhető megoldással jár lelki, fizikai és energetikai szinten. Már a konzultáció alatt és az utána lévő napokban elindul az igazi átalakulás.

 

Mennyibe kerül egy alkalom?

Alkalmanként 15.000 Ft / 90 perc

Hétfőnként 10.000 Ft / 90 perc, hogy még jobban induljon a heted!

 

Milyen hosszú és hány alkalom egy terápia?

Ezt az első alkalommal, a keretek tisztázásakor mindig közösen megbeszéljük és rugalmasan kezeljük.

Az egyéni konzultáció alkalmanként 90 perc. Általában 4-8 alkalmat javaslok az egyéni terápiák esetében.

 

Miben más, ha a hozzád járok terápiára?

Biztosan Te is érzed, tudod, hogy ki a számodra szimpatikus, a hozzád passzoló szakember, hogy kiben bízol, kivel osztod meg őszintén a legbelsőbb problémáidat. Ha hozzám jössz terápiára, a biztonságos légkör, a maximális figyelem, a személyközpontú módszer és az őszinteség terében gyors és hatékony lesz a fejlődésed, gyógyulásod.

Amikor pl.hetente vagy kéthetente jössz, akkor biztosítom az alkalmak fix időpontját Számodra. (pl. keddenként 11:00 óra lesz a Te állandó időpontod). A konzultációk között korlátlan és ingyenes támogatást adok, vagyis online megkereshetsz és garantálom, hogy 1-2 órán belül válaszolok. (e-mail, messenger, mobil).

 

 

Hogyan kaphatok bővebb és testre szabottabb információt?

Keress bátran e-mailben és mobilon most :

hello@heavenup.hu és +36 20 3265215Párokkal, párkapcsolati problémákkal is foglalkozol?

Igen, persze. Ez az egyik leggyakoribb probléma, - az elengedés, a megbocsájtás, az elválás- amivel megkeresnek. Egyéni terápiában nagyon gyors változást lehet elérni, abban az esetben is, ha van kapcsolatod, de nem vagy boldog, és akkor is, ha nincs párod, és az a problémád.

Ha kapcsolatban vagy, jöhetsz egyéni terápiára és jöhetsz a pároddal együtt is.

 

Milyen feltételekkel tudok módosítani az időpontomon?

A konzultáció időpontja előtt 48 órával ingyenes, azon belül a konzultációs díj 50%-a fizetendő.

 

Milyen módszerekben, technikákban vagy jártas?

Kamaszkorom óta számos módszert  és technikát tanultam,  NLP-t, vizualizációs, meditációs és mindfulness technikákat is alkalmazok az egyéni terápia során.

Jelenleg pszichológiát tanulok az Integrál Akadémián, másodéves Integrál Pszichológia szakos hallgató vagyok.

Szakmai gyakorlatot végzek a budapesti Nyírő Gyula Kórház Krízis-Intervenciós osztályán.

Az elméleti és a gyakorlati terápiás tapasztalataimat folyamatosan bővítem, fejlesztem.

Foglalj időpontot most!