Mi aThetaHealing?

Abban támogatlak, hogy az eddig ismert módszereknél és technikáknál gyorsabban és hatékonyabban gyógyulj, fejlődj! A ThetaHealing segítségével elérheted álmaid, céljaid, vágyaid. Tartós átalakulást hoz az életed minden területén. Könnyen, gyorsan elengedheted, ami eddig probléma, fájdalom és szenvedés volt, az állandó és visszatérő elakadásokat, generációs mintákat és a megoldhatatlannak tűnő helyzeteket.

A módszer alkalmazásával "átírjuk" az eddigi gondolatokat, érzéseket, vagyis a negatív hitrendszereket pozitív hitrendszerekkel cseréljük. A stressz érzése azonnal kikönnyül és megtapasztalhatod, hogy a helyedre kerülsz, az életed egyre teljesebb, boldogabb és örömtelibb lesz!

A mindennapi életben az agyunk 10%-os tudatos részével működünk, vagyis erről tudunk, de valójában a 90% is dolgozik és működtet, ám ezt nem, vagy csak kevéssé ismerjük. Ennek viszont állandó hatása van ránk, ugyanis itt tároljuk a régi beidegződéseket, összes eddigi mintánkat, és mindent, amit a világról megtanultunk. A jelen életünkben ezek vannak ránk hatással, ezek a mindennapi életünk mozgatórugói és ezek okozzák az elakadásokat, betegségeket, problémákat.

A ThetaHealingben alkalmazott theta az az állapot, amikor az agyhullám egy alacsony frekvencia tartományba kerül. Ez az ismert alfánál is mélyebb szint, itt hozzáférünk a nem-tudatos 90%-hoz, vagyis a tudatalatti tartalmához.

Érdemes tehát a dolgok mélyére nézni és megismerni a tudatalattit, és ami valójában bennünk van!

Utazz az ismeretlenbe! Fedezd fel Önmagad! Jobban leszel! Még jobban!

 

 

Miben segít a ThetaHealing?

 

 • Végre megértheted a testi, és a lelki problémáid okait

 • Megtalálhatod az ismeretlen mozgatórugóidat

 • Ráláthatsz a félelmeidre és megértheted az állandóan visszatérő negatív gondolataidat

 • Felismerheted a tudatalattiban rejlő emlékeket, parancsokat, kényszeres viselkedéseket

 • Megfejtheted az ismétlődő, sorsszerű negatív eseményeket

 • Tisztán láthatod a világ működésével kapcsolatos félreértéseket

 • Jobbá teheted a kapcsolataidat

 • Megértheted a párkapcsolati mintáidat

 • Megváltoztathatod a pénzhez fűződő viszonyodat, az anyagi helyzetedet

 • Megtalálhatod a munkával kapcsolatos elakadásokat

 • Beazonosíthatod az emberi játszmákat

 • Feltérképezheted a különböző Én állapotaidat

 • Eljuthatsz a problémák valódi gyökeréhez, mindet megértheted és átírhatod!

 

Mi történik a tanácsadáson?

A tanácsadáson beszélgetünk, és a problémádhoz illeszkedően alkalmazom a ThetaHealinget. A folyamat során meditációs, vizualizációs  és mindfulness technikákat is használok.

Mindig egyéni módon és egyéni tempóban haladunk. A találkozások alkalmával mindig a számodra legmegfelelőbb módszerrel dolgozunk, rugalmasan haladunk a fejlődésed, gyógyulásod sikeressége érdekében.

A beszélgetés elején általában egy rövid meditációval kapcsolódunk a théta agyhullámra. Ebben a térben történik maga a gyógyulás. Megkeressük és feltárjuk a probléma mélyen lévő gyökerét. a tudatalattiban mélyen elraktározott hiedelmeket, hitrendszereket, amelyek a problémát, blokkot okozzák a testben és a lélekben. Az itt „őrzött” negatív gondolatokat és hitrendszereket átírjuk új, pozitív érzésekre és gondolatokra.

A folyamat azonnali jó érzést, pozitív változást hoz lelki, fizikai és energetikai szinten is. Néhány nap alatt az életed minden területén tapasztalni fogod, a közvetlen és a tágabb környezetben egyaránt!

 

A konzultáció díja

Alkalmanként 15.000 Ft / 90 perc

Hétfőnként 10.000 Ft / 90 perc, hogy még jobban induljon a heted!

 

A konzultáció keretei

Első alkalommal megbeszéljük a konzultációk idejét, helyét, javasolt időtartamát és költségeit, a lemondási feltételeket és a konzultációk közötti kapcsolattartás lehetőségeit. Minden, ami kettőnk között a konzultáció során elhangzik, bizalmas információ és titoktartási kötelezettség vonatkozik rá.

Ha terápiára jössz, pl.hetente vagy kéthetente, akkor biztosítom az alkalmak fix időpontját Számodra. (pl. keddenként 11:00 óra lesz a Te állandó időpontod).

A konzultációk között korlátlan és ingyenes támogatást, online elérhetőséget kapsz.

A konzultáció időpontja előtt 48 órával ingyenes, azon belül a konzultációs díj 50%-a fizetendő.

 

További infók:klikk a GYIK-ra.

 

További információ és időpontfoglalás itt: