Miben segít?

Abban támogatlak, hogy az eddig ismert módszereknél és technikáknál gyorsabban és hatékonyabban gyógyulj, fejlődj! A ThetaHealing segítségével elérheted álmaid, céljaid, vágyaid. Tartós átalakulást hoz az életed minden területén. Könnyen, gyorsan elengedheted, ami eddig probléma, fájdalom és szenvedés volt, az állandó és visszatérő elakadásokat, generációs mintákat és a megoldhatatlannak tűnő helyzeteket.

A módszer alkalmazásával "átírjuk" az eddigi gondolatokat, érzéseket, vagyis a negatív hitrendszereket pozitív hitrendszerekkel cseréljük. A stressz érzése azonnal kikönnyül és megtapasztalhatod, hogy a helyedre kerülsz, az életed egyre teljesebb, boldogabb és örömtelibb lesz!

A mindennapi életben az agyunk 10%-os tudatos részével működünk, vagyis erről tudunk, de valójában a 90% is dolgozik és működtet, ám ezt nem, vagy csak kevéssé ismerjük. Ennek viszont állandó hatása van ránk, ugyanis itt tároljuk a régi beidegződéseket, összes eddigi mintánkat, és mindent, amit a világról megtanultunk. A jelen életünkben ezek vannak ránk hatással, ezek a mindennapi életünk mozgatórugói és ezek okozzák az elakadásokat, betegségeket, problémákat.

A ThetaHealing során alkalmazott Theta az az állapot, amikor az agyhullám egy alacsony frekvencia tartományba kerül. Ez az ismert Alfánál is mélyebb szint, itt hozzáférünk a nem-tudatos 90%-hoz, vagyis a tudatalatti tartalmához.

Érdemes tehát a dolgok mélyére nézni és megismerni a tudatalattit azt, ami valójában bennünk van!

Utazz az ismeretlenbe! Fedezd fel Önmagad! Gyógyulj! Fejlődj! Légy boldog!

 

Miben segít a ThetaHealing?

 • Végre megértheted a testi, a lelki és a szellemi problémáid, betegségeid okait

 • Megtalálhatod az ismeretlen mozgatórugóidat

 • Ráláthatsz a félelmeidre és megértheted az állandóan visszatérő negatív gondolataidat

 • Felismerheted a tudatalattiban rejlő emlékeket, parancsokat, kényszeres viselkedéseket

 • Megfejtheted az ismétlődő, sorsszerű negatív eseményeket

 • Tisztán láthatod a világ működésével kapcsolatos félreértéseket

 • Jobbá teheted a kapcsolataidat

 • Megértheted a párkapcsolati mintáidat

 • Megváltoztathatod a pénzhez fűződő viszonyodat, az anyagi helyzetedet

 • Megtalálhatod a munkával kapcsolatos elakadásokat

 • Beazonosíthatod az emberi játszmákat

 • Feltérképezheted a különböző Én állapotaidat

 • Megkeresheted a valódi értékrendedet

 • Eljuthatsz a problémák valódi gyökeréhez, mindet megértheted és átírhatod!

 

Mi történik a konzultáción?

A ThetaHealing egy meditációs-vizualizációs beszélgetés, ami történhet személyesen és online is. A konzultáció meghatározott keretek között történik, amin belül mindig rugalmasan haladunk a Te tempódban, a folyamatod és célod sikeressége érdekében.

A folyamat elején általában egy rövid meditációval kapcsolódunk a théta agyhullámra. Ebben a nyugodt, tiszta térben történik maga a munka, a fejlődés, a gyógyulás. Megkeressük és feltárjuk a probléma mélyen lévő gyökerét. A probléma lehet egy konkrét fizikai betegség, akár lelki elakadás, megoldatlan, fájdalmas teher. A tudatalattiban mélyen elraktározott hiedelmeket, hitrendszereket keressük, amelyek a problémát, blokkot okozzák a testünkben, lelkünkben. Az itt „őrzött” negatív, gátló gondolatokat és hitrendszereket cseréljük új, pozitív érzésekre és gondolatokra.

A folyamat azonnali kikönnyüléssel jár lelki, fizikai és energetikai szinten is. Néhány nap múlva az élet minden területén elindulnak a pozitív változások, a közvetlen és tágabb környezetben egyaránt.

Személyes konzultáció

Jelentkezz most: +36 20 3265 215  hello@heavenup.hu  Helye: Budapest 1143, Ilka u.49.1.em.

 

Online konzultáció

Az online konzultációt akkor javaslom Neked, ha :

 • a munkád, elfoglaltságod miatt csak speciális időpontokban érsz rá,

 • a fizikai vagy lelki állapotod miatt gyors megoldás kell,

 • vidéken vagy kis településen laksz és nincs lehetőséged a budapesti helyszínen találkozni,

 • külföldön élsz és magyar szakemberre van szükséged.

 

Jelentkezz most: +36 20 3265 215    hello@heavenup.hu    SKYPE: Cserne Gabi

 

A konzultáció díja

Ha először jössz és hétfői időpontra foglalsz, akkor 9.000 Ft. Az egyszeri konzultáció díja 15.000 Ft alkalmanként.

 

A konzultáció keretei

A konzultáció időtartama 90 perc. A keretekre azért van szükség, hogy tudd, mi az, amire a találkozások, beszélgetések során itt biztosan számíthatsz, és mi az, amit adni tudok Számodra. Ezek egyértelmű keretek, amin belül mindig rugalmasan haladunk a Te tempódban, a Te folyamatod és célod sikeressége érdekében.

Első alkalommal megbeszéljük a konzultációk idejét, helyét, javasolt időtartamát és költségeit, a lemondási feltételeket és a konzultációk közötti kapcsolattartás lehetőségeit. Minden, ami kettőnk között a konzultáció során elhangzik, bizalmas információ és titoktartási kötelezettség vonatkozik rá.

Ha terápiára jössz, pl.hetente vagy kéthetente, akkor biztosítom az alkalmak fix időpontját Számodra. (pl. keddenként 11:00 óra lesz a Te állandó időpontod).

A konzultációk között korlátlan és ingyenes támogatást, online elérhetőséget kapsz.

A konzultáció időpontja előtt 48 órával ingyenes, azon belül a konzultációs díj 50%-a fizetendő.

 

További infók:klikk a GYIK-ra.

 

Foglalj időpontot most!