Módszerek

A tanácsadás során mindig hozzád és a problémádhoz illeszkedően integrálva alkalmazom a különböző módszereket, a ThetaHealinget, NLP-t, EFT-t, valamint meditációs, vizualizációs és mindfulness technikákat. A találkozások alkalmával a számodra legmegfelelőbb módszerrel dolgozunk, egyéni módon és egyéni tempóban haladunk a fejlődésed, gyógyulásod sikeressége érdekében.

A ThetaHealing egy különleges energiagyógyászati módszer, ami a tudatalattiban lévő információkra hat. Tartós átalakulást hoz az életed minden területén. Könnyen, gyorsan elengedheted, ami eddig probléma, fájdalom és szenvedés volt, az állandó és visszatérő elakadásokat, generációs mintákat és a megoldhatatlannak tűnő helyzeteket.

A módszer alkalmazásával "átírjuk" az eddigi gondolatokat, érzéseket, vagyis a negatív hitrendszereket pozitív hitrendszerekkel cseréljük. A stressz érzése azonnal kikönnyül és megtapasztalhatod, hogy a helyedre kerülsz, az életed egyre teljesebb, boldogabb és örömtelibb lesz!

Tudtad, hogy a mindennapi életben az agyunk mindössze 10%-os tudatos részével működünk, de valójában a 90% is dolgozik és működtet, ám ezt nem, vagy csak kevéssé ismerjük. Ennek viszont állandó hatása van ránk, ugyanis itt tároljuk a régi beidegződéseket, összes eddigi mintánkat, és mindent, amit a világról megtanultunk. A jelen életünkben ezek vannak ránk hatással, ezek a mindennapi életünk mozgatórugói és ezek okozzák az elakadásokat, betegségeket, problémákat.

A ThetaHealingben alkalmazott theta az az állapot, amikor az agyhullám egy alacsony frekvencia tartományba kerül. Ez az ismert alfánál is mélyebb szint, itt hozzáférünk a nem-tudatos 90%-hoz, vagyis a tudatalatti tartalmához.

Miben segíthetek neked?

 • végre megértheted a testi, és a lelki problémáid okait,

 • megtalálhatod az ismeretlen mozgatórugóidat,

 • ráláthatsz a félelmeidre és megértheted az állandóan visszatérő negatív gondolataidat,

 • felismerheted a tudatalattiban rejlő emlékeket, parancsokat, kényszeres viselkedéseket,

 • megfejtheted az ismétlődő, sorsszerű negatív eseményeket,

 • tisztán láthatod a világ működésével kapcsolatos félreértéseket,

 • jobbá teheted a kapcsolataidat,

 • megtalálhatod az isteni lelki társad

 • megértheted a párkapcsolati mintáidat,

 • megváltoztathatod a pénzhez fűződő viszonyodat, az anyagi helyzetedet,

 • megtalálhatod a munkával kapcsolatos elakadásokat,

 • beazonosíthatod az emberi játszmákat,

 • feltérképezheted a különböző énállapotaidat,

 • eljuthatsz a problémák valódi gyökeréhez, mindet megértheted és átírhatod!

 

Mi történik a tanácsadáson?

A beszélgetés elején általában egy rövid meditációval kapcsolódunk a théta agyhullámra. Ebben a térben történik maga a gyógyulás. Megkeressük és feltárjuk a probléma mélyen lévő gyökerét, a tudatalattiban mélyen elraktározott hiedelmeket, hitrendszereket, amelyek a problémát, blokkot okozzák a testben és a lélekben. Az itt „őrzött” negatív gondolatokat és hitrendszereket új, pozitív érzésekre és gondolatokra cseréljük.

A folyamat azonnali nyugalmat, békességet, megértést ad testi és lelki, fizikai szinten is. Néhány nap alatt az életed minden területén, a közvetlen és a tágabb környezetben is tapasztalni fogod a változást!

 

A tanácsadás díja: alkalmanként 15.000 Ft / 90 perc

Hétfőnként 10.000 Ft / 90 perc, hogy még jobban induljon a heted!

 

A tanácsadás keretei:

Első alkalommal megbeszéljük a tanácsadás idejét, helyét, javasolt időtartamát és költségeit, a lemondási feltételeket és a kapcsolattartás lehetőségeit. Minden, ami kettőnk között elhangzik, bizalmas információ és titoktartási kötelezettség vonatkozik rá.

Ha hetente vagy kéthetente jössz, akkor biztosítom neked az alkalmak fix időpontját (pl. keddenként 11:00 óra lesz a te állandó időpontod).

A tanácsadás alkalmai között korlátlan és ingyenes támogatást, online elérhetőséget kapsz.

A lemondás a tanácsadás időpontja előtt 48 órával ingyenes, azon belül a díj 50%-a fizetendő.

 

További infók:klikk a GYIK-ra.

 

További információ és időpontfoglalás itt: