Női-Élet-Út Felfedező Találkozások

Ismerd meg a saját NŐiséged  a Felfedező Találkozások 13 alkalmával. Indulj el a saját felfedező utadon, hogy gyógyulj, fejlődj a saját nőiségedben és a különböző női szerepeidben.

Az Életkör alapján a női lét tizenhárom archetípusának megismerése és a saját női minőségünk, saját belsőnk, személyes csodáink mélyebb megértése és megélése a cél. 

Mindezt természetesen Thétában, a csoport gyógyító energiájának mezőjén, meditációval, tánccal, zenével fűszerezve. 
 

Időpont: Az első alkalom december 7-én csütörtökön lesz 18:00-20:00 között. A 13 találkozás kéthetente csütörtök este lesz szintén 18:00-20:00 között.

Helyszín: HeavenUp, 1143 Budapest, Ilka u.49. 1.em.1.

Díj: 3.600 Ft/alkalom, 13 alkalom összesen 46.800 Ft

Maximális létszám: 7 fő

Információs beszélgetés:

 A kölcsönös tájékozódásra és tájékoztatásra egy személyes találkozót biztosítok. Ez azért fontos, mert tisztán fogod érteni a csoport munka lényegét, és hogy megbizonyosodj arról, hogy a Női csoportnak itt és most helye van-e az életedben.  A beszélgetés időtartama 60 perc. Ezt most ingyen, kötelezettségmentesen kínálom Neked!

Az előzetes konzultáció jelentősége több, mint annak eldöntése, részt veszel-e a csoportban. Kiterjed arra is, hogy megbeszéljük, milyen egyéb lehetőségeket érdemes és lehetséges még igénybe venned.

Jelentkezés az információs beszélgetésre: https://goo.gl/forms/cBvkdugz7jfaCN2g2

Regisztráció a 13 alkalomra:  https://goo.gl/forms/rIaNpRfTVS2R5zGk2

Fizetési feltételek és további infó: +36 20 3265215, hello@heavenup.hu www.heavenup.hu

Jelentkezz bátran, nagy kaland lesz!