Rólam

Kiskorom óta az Ember és az Emberi Lélek érdekel. Már az oviban is az volt számomra a legjobb dolog, amikor beszélgetni lehetett az Élet kicsi és nagy kérdéseiről. Volt, amikor csak meghallgattam és volt, amikor "terápiásan támogattam" a társaimat. Az iskolában is így volt ez. 8. osztály után nyáron az első dolgom az volt, hogy elvégezzem az Agykontroll-t. Aztán a gimiben, amikor csak lehetett, az órák közti szünetekben bekopogtam az iskolapszichológushoz. Imádtam, hogy ott ülök és magamba szívom Gitta néni szobájának az atmoszféráját. Miután sokáig nézegettem a Rorschasch tesztet, rájöttem, hogy ez nekem kevés.

Kíváncsi és szenvedélyes lelkem vitt tovább az úton. Az egyetemi képzésben, a kommunikáció - művelődésszervező szak elvégzése mellett nagyon sokat segített, hogy akkoriban tanultam az NLP-t, amiből Master fokozatot szereztem. Közben jött még sok más technika és végül 12 évig a sikeres családi belsőépítész irodánk ügyeit vezettem.

Aztán az Élet egy óriási kanyarral más irányt mutatott. Magánéleti fordulathoz értem, ami végül elvezetett, - jobban mondva visszavezetett - ahhoz, amit igazán, szívből szeretek. Visszamentem a rég elfelejtett történetemhez, ahhoz, amit ovis koromban annyira szerettem, beszélgetni, figyelni.

A ThetaHealing módszerét ebben a nagy kanyarban ismertem meg. Mire eljutottam az első konzultációra, már testileg és lelkileg is a padlón voltam. Akkora volt a káosz körülöttem, hogy szinte mozdulni sem bírtam, féltem az élettől, alvási és evési problémáim voltak, azzal küzdöttem a két gyerekem mellett, hogy valahogy életben tartsam magam. Nem találtam a kiutat, a megoldást. Ekkor hívott fel valaki, aki 2 mondatot beszélt nekem a Thetáról. Még aznap, a netet böngészve "tök véletlenül" megláttam a FB-on egy kis képet és szöveget. Na ekkor bekapcsolt bennem "valami", és elmentem egy konzultációra. Ott és akkor kezdett el megváltozni az életem. Már első alkalommal úgy éreztem magam, mint egy űrrepülőben, olyan sebességgel jött a gyógyulás, a megértések,  és az elengedések. Nagyon, de nagyon akartam a változást, de el sem volna tudtam képzelni, hogy az életem valaha ilyen rendkívüli módon rendeződhet.

Már az első alkalom után tudtam, hogy ezt a módszert nem csak meg akarom tanulni, hanem ezzel is akarok foglalkozni, másoknak segíteni. Ezután nagyon gyorsan jöttek az események, az Univerzum minden megoldást megadott ehhez és elrendezett! Így született meg a HeavenUp!

Az a saját és a terápiás tapasztalatom, hogy az egyes technikák és módszerek csodásan tudják egymást erősíteni és kiegészíteni. És mivel mindannyian egyediek vagyunk, ezért minden kliensemnek egyedi, egyéni módon javaslom a hozzá leginkább illeszkedő, gyors és hatékony megoldást. A ThetaHealing-et az NLP, az EFT, a jóga és különböző vizualizációs - meditációs technikákkal együtt használom.

Jelenleg is képződöm, az Integrál Akadémián tanulok, másodéves hallgató vagyok Integrál Pszichológia szakon.

A magánéletemben két kis-nagy lányomat, Fannit és Jázmint nevelem, és támogató, inspiratív társam, Péter egészíti ki az életem. Szabadidőmben szeretek mindenféle izgalmas, kalandos és új dolgot kipróbálni, megtapasztalni. Imádom a zenét, a futást, a szépet és a finomat, és mindent, ami kalandos és szokatlan. Legújabb hobbim a búvárkodás.

Én itt és most abban tudok neked segíteni, hogy ha eljössz hozzám, együtt kibogozzuk a történeted összegubancolódott szálait és végre megértheted a saját történetedet. Jobban leszel! Még jobban!

Foglalj időpontot most: +36 20 3265 215 hello@heavenup.hu