Rólam

Az ember és az emberi lélek érdekel. Már az oviban is az volt a legjobb dolog, amikor beszélgettem az élet kicsi és nagy kérdéseiről. Az iskolában is így volt. 8.után nyáron az első dolgom az volt, hogy beiratkoztam Agykontrollra. A gimiben, amikor csak lehetett, az órák közti szünetekben bekopogtam az iskolapszichológushoz. Imádtam, ahogy ülök, figyelek és magamba szívom Gitta néni tudását.

Kíváncsi, kutató és szenvedélyes lelkem vitt tovább az úton. Az egyetemen kommunikációt, franciát és művelődésszervezést tanultam, Master fokozatot szereztem NLP-ből. Ezekben az években hosszabb időt utaztam és dolgoztam Indiában és Angliában.

Diploma után röviddel férjhez mentem és anyuka lettem, és ezzel párhuzamosan tizenkét évig a családi belsőépítész irodánk ügyeit vezettem.

Aztán az élet egy óriási kanyarral más irányt mutatott. Magánéleti fordulathoz értem, ami végül elvezetett, - jobban mondva visszavezetett - ahhoz, amit igazán, szívből szeretek. Megtaláltam a rég elfelejtett ovis álmomat, amit mindig is a legjobban szerettem, emberekkel kapcsolódni, beszélgetni, figyelni, érezni, érteni, gondoskodni, segíteni.

A ThetaHealing-et ebben a kanyarban ismertem meg. Mire eljutottam az első konzultációra, már testileg és lelkileg is a padlón voltam. Akkora volt a káosz körülöttem, hogy szinte mozdulni sem bírtam, féltem az élettől, alvási és evési problémáim voltak, azzal küzdöttem a két gyerekem mellett, hogy valahogy életben tartsam magam. Nem találtam a kiutat, a megoldást. Ekkor hívott fel valaki, aki két mondatot beszélt nekem a Thetáról, de nem nagyon értettem. Ekkor bekapcsolt bennem "valami" és még aznap időpontot foglaltam. Már első alkalommal éreztem és tudtam, hogy minden rendeződni fog, a  helyemre kerülök. Elindult a megértés, az elfogadás, az elengedés, és a változás folyamata.

Ekkor már biztosan tudtam, hogy mivel akarok igazán foglalkozni. Másoknak segíteni, támogatást adni a boldogsághoz vezető úton. Így született meg a HeavenUp!

Mivel mindenki egyedi és egyéni problémái vannak, ezért minden kliensemnek személyre szólóan alakítom ki a hozzá leginkább illeszkedő hatékony megoldást. Az alkalmazott módszerek: elsősorban ThetaHealing, valamint integrál pszichológia, NLP, EFT, vizualizációs, relaxációs, meditációs és mindfulness technikák. A különböző eszközök eredményesen erősítik és kiegészítik egymást.

Folyamatosan tanulok és képzem magam. Jelenleg az Integrál Akadémia másodéves Integrál Pszichológia szakos hallgatója vagyok.

A magánéletemben két kis-nagy lányomat, Fannit (12) és Jázmint (9) nevelem. Szabadidőmben szeretek mindenféle izgalmas, kalandos és új dolgot kipróbálni és megtapasztalni. Jelenleg búvárkodni és dobolni tanulok.

Amiben neked is segíteni, hogy együtt kibogozzuk az összegubancolódott szálakat és végre választ kapsz a kérdéseidre, visszatalálsz önmagadhoz, az utadra kerülsz és boldog leszel.

Kérdésed van? Keress bátran és foglalj időpontot most az első beszélgetésre: +36 20 3265 215 hello@heavenup.hu