Rólam

Mindig az Ember és az Emberi Lélek érdekel. Már az oviban is az volt a legjobb dolog, amikor beszélgettem az élet kicsi és nagy kérdéseiről. Az iskolában is így volt. 8.után nyáron az első dolgom az volt, hogy beiratkoztam Agykontrollra. A gimiben, amikor csak lehetett, az órák közti szünetekben bekopogtam az iskolapszichológushoz. Imádtam, ahogy ülök, figyelek és magamba szívom Gitta néni tudását. Sokáig nézegettem a Rorschasch tesztet, és rájöttem, hogy ez nekem kevés.

Kíváncsi, kutató és szenvedélyes lelkem vitt tovább az úton. Az egyetemen kommunikációt, franciát és művelődésszervezést tanultam és Master fokozatot szereztem NLP-ből. Ezekben az években hosszabb időt utaztam és dolgoztam Indiában és Angliában.

Az iskolák után röviddel férjhez mentem és anyuka lettem, és ezzel párhuzamosan tizenkét évig a családi belsőépítész irodánk ügyeit vezettem.

Aztán az Élet egy óriási kanyarral más irányt mutatott. Magánéleti fordulathoz értem, ami végül elvezetett, - jobban mondva visszavezetett - ahhoz, amit igazán, szívből szeretek. Visszamentem a rég elfelejtett gyerekkori álmomhoz, ahhoz, amit ovis korom óta annyira szerettem, emberekkel kapcsolódni, beszélgetni, figyelni, gondoskodni, segíteni.

A ThetaHealing-et ebben a kanyarban ismertem meg. Mire eljutottam az első konzultációra, már testileg és lelkileg is a padlón voltam. Akkora volt a káosz körülöttem, hogy szinte mozdulni sem bírtam, féltem az élettől, alvási és evési problémáim voltak, azzal küzdöttem a két gyerekem mellett, hogy valahogy életben tartsam magam. Nem találtam a kiutat, a megoldást. Ekkor hívott fel valaki, aki 2 mondatot beszélt nekem a Thetáról. Még aznap, a netet böngészve "tök véletlenül" megláttam a FB-on egy kis hirdetést. Na ekkor bekapcsolt bennem "valami", és elmentem egy konzultációra. Ott és akkor kezdett el megváltozni az életem. Már első alkalommal úgy éreztem magam, mint egy űrrepülőben, olyan sebességgel jött a megértés, az elfogadás, az elengedés, és a békesség. Nagyon, de nagyon akartam a változást, és el sem mertem képzelni, hogy az életem ilyen hihetetlen módon rendeződhet.

Már az első alkalom után tudtam, hogy ezzel akarok foglalkozni, másoknak segíteni, támogatni a boldogsághoz vezető változást. Ezután nagyon gyorsan jöttek az események, az Univerzum minden megoldást megadott és elrendezett! Így született meg a HeavenUp!

Az a saját és a terápiás tapasztalatom, hogy a különböző technikák és módszerek eredményesen erősítik és kiegészítik egymást. Mivel mindenki egyediek, ezért minden kliensemnek személyre szólóan alkalmazom a hozzá leginkább illeszkedő, gyors és hatékony megoldást. A ThetaHealing-et az NLP, az EFT, a jóga és különböző vizualizációs - meditációs és mindfulness technikákkal együtt használom.

Jelenleg az Integrál Akadémián tanulok, másodéves hallgató vagyok Integrál Pszichológia szakon.

A magánéletemben két kis-nagy lányomat, Fannit (12) és Jázmint (9) nevelem, és támogató, inspiratív társam, Péter egészíti ki az életem. Szabadidőmben szeretek mindenféle izgalmas, kalandos és új dolgot kipróbálni, megtapasztalni. Imádom a zenét, a futást, a természetet, a szépet és a finomat, és mindent. Jelenleg búvárkodni tanulok.

Én abban tudok neked segíteni, ha eljössz hozzám, hogy együtt kibogozzuk az összegubancolódott szálakat és végre választ kapsz a kérdéseidre, gyógyulsz, fejlődsz, boldog leszel.

Foglalj időpontot most: +36 20 3265 215 hello@heavenup.hu