Rólam

Mindig az ember és az emberi lélek érdekel. Azt hiszem, hogy a segítői munka már hamarabb megérkezett hozzám, minthogy tudtam volna róla. Aztán az anyatejjel szívtam magamba a szüleim szenvedélyes gyógyítói hivatástudatát. Az oviban is az volt a legjobb dolog, amikor beszélgettem az élet kicsi és nagy kérdéseiről. Nyolcadik után nyáron az első dolgom az volt, hogy beiratkoztam Agykontrollra. A gimiben amikor csak lehetett, az órák közti szünetekben bekopogtam az iskolapszichológushoz. Imádtam, ahogy csak figyelek és magamba szívom Gitta néni tudását.

Kíváncsi, kutató és szenvedélyes lelkem vitt tovább az úton. Az egyetemen kommunikációt, franciát és művelődésszervezést tanultam, és NLP Master fokozatot szereztem. Ezekben az években hosszabb időt utaztam, dolgoztam és fotóztam Indiában és Angliában. Kalandoztam mindenfelé külső-belső világokban.

A nagy szabadság és a diplomák megszerzése után röviddel férjhez mentem és anyuka lettem. Ezzel párhuzamosan tizenkét évig a családi belsőépítész tervező irodánk ügyeit vezettem.

Aztán az élet egy óriási kanyarral más irányt mutatott. Magánéleti fordulathoz értem, ami végül elvezetett, - jobban mondva visszavezetett - ahhoz, amit igazán, szívből szeretek. Lementem a mélybe, elengedtem mindent és csak azt hoztam fel, amit a szívem súgott. Így találtam meg rég elfelejtett álmomat, amit mindig is a legjobban szerettem, emberekkel kapcsolódni, beszélgetni, figyelni, érezni, érteni, gondoskodni, segíteni. És így ismertem meg ThetaHealing-et. Már első alkalommal, amikor kipróbáltam, éreztem és tudtam, hogy minden rendeződni fog, és a helyemre kerülök. Elindult a megértés, az elfogadás, az elengedés, és a változás folyamata. Ekkor már biztosan tudtam, hogy mivel akarok igazán foglalkozni. Így jött létre a HeavenUp.

Mivel mindenkinek egyedi problémái vannak, ezért a klienseimnek személyre szabottan alakítom ki az egyéni megoldásokat. Az alkalmazott módszerek: elsősorban ThetaHealing, valamint integrál pszichológia, NLP, EFT, vizualizációs, relaxációs, meditációs és mindfulness technikák. Csodálatos látni, ahogy a hozzám forduló nők újra magukra találnak és kivirágoznak. Áldás ebben lenni minden pillanatban.

Folyamatosan tanulok és képzem magam. Jelenleg az Integrál Akadémia másodéves Integrál Pszichológia szakos hallgatója vagyok.

A magánéletemben két kis-nagy lányomat, Fannit (12) és Jázmint (9) nevelem. Szabadidőmben szeretek mindenféle izgalmas, kalandos és új dolgot kipróbálni és megtapasztalni. Jelenleg az erdőben futást és a dobolást imádom a legjobban. Állandó női körünk működik, ahol dobolunk, gyógyulunk, fejlődünk.

Amiben neked tudok segíteni, hogy együtt kibogozzuk az összegubancolódott szálakat és végre választ kapsz a kérdéseidre, visszatalálsz önmagadhoz, az utadra kerülsz.

Ha valóban az egyéni gyógyulást és az egyéni megoldást keresed, gyere, várlak szeretettel!

Szabadulj fel!