Vélemények

Dóri (39)

Gabit segítőkész, jóindulatú, életvidám és lényeglátó embernek ismertem meg a tanácsadói hivatása előtt. Nem volt kérdés számomra, hogy kipróbálom Gabi terápiás módszerét, mivel személyiségét ismerve bíztam benne, hogy segítséget tud nyújtani a túlterhelt időszakom enyhítésében. Úgy éreztem, hogy teljes mértékben meghallgatásra találok, az együtt töltött idő rólam szól és értem van. Jól esik egy olyan időszakban, amikor meg kell állnom és ki kell szállnom egy kicsit a hétköznapi világomból. A beszélgetés alkalmával elhangzott egy-egy mondat mantraként visszaköszön a gondolataimban ott és akkor, amikor kell.

Zita (46)

Gabi egy hihetetlen lelkes, egyenes, korrekt ember. Annyira őszinte, hogy azoknak javaslom a gyógymódját, akik értő, igaz figyelemre vágynak és már el tudják fogadni a maximálisan reális helyzetértékelést. Akik valóban szeretnének gyógyulni, valóban keresik egyéni megoldásaikat, nála segítséget kaphatnak.

Mimi (28)

Képzeld, tegnap úgy ébredtem, hogy nem kell az a gyógyszer. Annyira határozott érzés volt, hogy hallgattam rá. Ma már jobb a gyomrom és tudtam enni! 😊  Nem tudom, mit és hogyan csinálsz, de fantasztikus!

Melinda (34)

Nagyon szimpatikus volt az első perctől kezdve, így könnyen megtudtam nyílni mélyebb dolgokkal, érzésekkel kapcsolatosan is. Minden alkalom után figyeltem magamon a változásokat,ahogy előtörtek az emlékek, a képkockák, az érzések belőlem. Nagyon érdekelnek a miértek és persze szeretném ezeket rendbe tenni magamban.
Köszönöm az eddigieket is 🙂

Edit (34)

Nekem nagyon jó volt. Jól estek a terápiás ülések. Hogy elmondhattam, mi bánt. Életem egy nehéz szakaszában (munkahelyi gondok, párkapcsolati problémák folyamatosan, párhuzamosan). Hogy a segítségeddel át tudtam menni ezeken (szakítás, suli, munkahelyi stressz). És újat is sikerült bevonzani, belekezdeni. Szerintem kell mindenkinek alapból, hogy foglalkozzon lelki érzelmi életével ugyanúgy, mint a gyakorlatival. Főleg egy olyan időszakban, mikor felpörögnek az események vagy összecsapnak a fejünk felett a viharfelhők. Ami még nekem tetszett, hogy nem olyan „orvosias” hivatalos jellegű a módszered, és amit és ahogy csinálsz. Hanem univerzális jellegű, barátságos, otthonos. Nem betegnek érzi magát az ember, hanem ugyanolyan embernek, mint bárki más, egy feladattal, amivel küszködik.

Klári (45)

Nagyon sokat gondolkodtam arról, amire jutottunk. Sikerült megértenem a reakciómat, így el tudtam kezdeni dolgozni magamon. 1000 köszönet

Petra

"Teljesen elveszettnek éreztem magam, a mindennapok mókuskerekében már semminek nem tudtam örülni. Ekkor futottam bele véletlenül Gabiba, és egyből felkeltette az érdeklődésemet. Pozitív személyisége, és tanácsai segítségével már az első konzultáció után éreztem a változást. Segítségével visszataláltam a mindennapok varázsába. Hálás köszönet érte!"

Linda

Gabit régebbről, de csak futólag ismerem. Nagyon kedves, vidám, nyílt embernek gondoltam, gondolom, ezért is fordultam hozzá. Már egy ideje nem voltam elégedett magammal, a világhoz való hozzáállásommal, a mindennapi mókuskerék felőrölt, csak rövid ideig tudtam örülni - és ezen mindenképpen változtatni akartam!

Ekkor jött szembe velem Gabi. Ezt jelnek vettem - és milyen jól tettem! Már rögtön az első találkozásunkkor kiderült, hogy jó helyen vagyok. Okos, kedves, nyílt, hozzáértő, jó "hallgató", de ugyanakkor jól el tudja helyezni a mondatait, ahogyan ő látja az adott problémát - ahogyan nekem eszembe se jutott volna. Jól is kérdez - célirányosan, lényegretörően. Olyan dolgok bukkantak elő a múltból, jó mélyről elásva, amiről tudomásom sem volt - azt hittem ezek már rég túltettem magam, de sajnos nem. Gabi segített nekem megerősödni, elfogadni helyzeteket, máshogy látni eseményeket, lazább, felszabadultabb, tudatosabb lettem. Törekszem rá hogy ez így is maradjon.

Mindenkinek ajánlani tudom őt, higgyétek el, nem fogtok csalódni! Köszönöm még egyszer a hathatós segítséged Gabi!

 

Évi

Miután már levegőt sem kaptam és a terveimre úgy tekintettem, ahogy Petőfi mondaná, „Füstbe ment terv”,  akkor találkoztam Gabival. Vagyis nem is találkoztunk, mert hála az internetnek, online, Skype-on konzultált velem.

A módszere olyan jó hatással volt rám, hogy szinte észrevétlenül lassultak le, álltak be a napi rutinjaim, úgy hogy azt érzem, van IDŐM a két fiam és a családom mellett. Be tudom osztani a rengeteg teendőmet, és hála Gabi hathatós segítségének, mindezt már nem érzem tehernek, hanem lendülettel és jókedvvel teszem.

Köszönöm, hogy ezen is átlendülhetek és megélhetem a mát.

Évi

Vera (34)

Azért választottam Gabit, mert tudtam, hogy nem csak a szavak szintjén dolgozik. Fontos tudni, hogy sok problémát meg lehet oldani azzal, hogy verbalizáljuk, a legtöbb pszichológiai irányzat így dolgozik. Én viszont úgy éreztem, hogy elmondtam mindent már, megértettem az összefüggéseket, mégsem oldódnak a problémáim.

Gabi pont azt adta amit vártam, a testi érzések figyelésével, légzéssel, imaginációval és magával a módosult tudatállapottal olyan érzések és gondolatok is megjelentek, amik addig rejtve maradtak. Nagyon hatékony módszer és Gabi tehetséges segítő, ajánlom mindenkinek.

 

Viki (39)

Jó reggelt! Köszönöm a tegnapi napot! Tényleg érzem a felszabadult örömöt, folyamatosan zeng bennem a dicsőítés Istennek, és nem érzem a döntési kényszer terhét! Sok puszi!

Zsófi (38)

Jól vagyok! A hátam másnaptól lelazult. A gondolataim letisztulnak és körvonalazódik a cél, meg amit tenni tudok érte. Hamarosan jelentkezni fogok, folytassuk!

Zsuzsi (37)

Kétéves kislányom konkrét fizikai problémája kapcsán kerestem fel Gabit. Ekkor már két hete küzdött székrekedéssel, nagyon keservesen sírt, hisztizett, ugrált, visszatartotta a székletét amikor jött az inger.

A változás már  konzultáció napján elkezdődött, és utána pár nappal teljesen visszaállt a régi rend, ami azóta is tart ? 

Nagyon hálás vagyok Gabinak, hogy sikerült ilyen gyorsan, hatékonyan és kíméletesen orvosolni a helyzetet. A konzultáció meghitt és szeretetteljes térben zajlott, Gabi rendkívül empatikus, tiszta és hiteles gyógyító, szívből ajánlom mindenkinek!  

Victoria Nike

"Jókor, jó időben, összhangban. Kíséret az Úton, hogy továbbhaladjak."

Zsuzsa (54)

Gabi egy nagyon kedves, vidám, ember aki rögtön megnyerte a bizalmamat. Nagyon sokat lendített a lelki állapotomon. Köszönöm neked!! :)
Csak ajánlani tudom.

Klári (45)

Nagyon jó volt, nehéz szavakat találni...

Barbi (35)

Szeretném még egyszer megköszönni a segítségedet. Még mindig olyan mintha körbevenne egy meleg energia mező, fényben úszik a testem... :)

Ágota (41)

A thétahealing módszerét mindenkinek csak ajánlani tudom, és szerencsére sok nagyon jó terapeuta közül lehet választani, akár gyógyulni szeretnénk, akár megtanulni magát a módszert. Hogy én miért éppen Gabit választom? Terapeutaként magabiztos és megértő, ezek szerintem nagyon fontosak, amikor problémák idején valakitől segítséget kérünk. Én végtelen bizalommal fordulok hozzá, annyira nyitott és elfogadó. Árad a szeretet belőle, ha vele van az ember! És ez már önmagában gyógyító. Nagyon szeretem ugyanakkor Gabiban a gyakorlatiasságát is, hogy két lábbal a földön jár - nekem ez is nagyon jó példa, hogyan lehetünk mindig egyensúlyban az égi és földi dolgainkkal.. Szeretettel ajánlom Nektek is!

Kriszti (55)

Békességet és megnyugvást hozott a lelkemnek. Segített elfogadni, hogy amit nem tudok befolyásolni azt ne is akarjam.

Anna (29)

Nekem többet ért a thetas beszélgetésünk, mint eddig bármilyen más módszer, mert azóta indult be az elengedés, el tudtam fogadni hogy ez így kell, ebben van jó , és azóta folyton fejlődik ez tovább. Olyan mint egy varázslat vagy egy önbeteljesítő jóslat, soha ilyen élményem nem volt azelőtt és valószínűleg nem is lesz, mintha a lelkemet pozitívra programoztad volna, ami aztán halad tovább. Szerintem nem is tudod, mennyire fontos és hatalmas dolog ez Gabi.

Ági (51)

A Théta módszerében azt találom csodálatosnak, hogy az üléseken kívül is működik, a megtanult technikák önjáróvá válnak, beindulnak, mennek a maguk útján a folyamatok.  Segít megteremteni a saját belső világomat, és megtalálni az utat az egészséges önmagamhoz. Hálás vagyok, boldog. Ezt tudom most összefoglalni, nagyon nehéz szavakkal leírni, mert csoda!

Eszter (26)

Gabi egy nagyon kedves, vidám, ember aki rögtön megnyerte a bizalmamat. Nagyon sokat lendített a lelki állapotomon. Köszönöm neked!! :) Csak ajánlani tudom. :)

Petra (38)

Gondolkoztam, hogy hogyan fogalmazzam meg, mit ad a Theta. Röviden - Isten szemével látni. Müller Pétertől olvastam régen, hogy önmagunkat néha kìvülről, az életünket felülről kell látnunk, hogy átlássunk a káoszon. A Thétában Gabi segítő keze vezet, hogy meglássuk a valóságot.

Rita (44)

És akkor jött Gabi, aki egy pillanat alatt vezetett oda ahová kell, óriási megtisztulás, felszabadulás volt, elmondhatatlan. Olyan energia jött hozzám, amiből azóta is élek.

Kata (62)

Csak beszélgetünk - mondta Gabi. De ez több volt egy beszèlgetésnél: mérföldkő, kiindulópont vagy fontos állomás, gondolatok és érzések előbukkanása és azóta is folyamatos áramlása. Haladás és meghaladás. Hol tartanék ezek nélkül most?